Η πτήση 441 που πετούσε από Χιούστον προς Φραγκφούρτη προσγειώθηκε ομαλά και οδηγήθηκε σε μια απόμακρο σημείο του Διεθνούς Αεροδρομίου Τζον Φ. Κένεντι
Ο Κόλμαν είπε ότι οι 530 επιβαίνοντες βρίσκονταν στο στάδιο απομάκρυνσης από το αεροσκάφος και ότι δεν είχαν αναφερθεί τραυματισμοί. Το αεροπλάνο, δήλωσε, θα ερευνηθεί ενώ οι υπηρεσίες του αεροδρομίου δεν έχουν επηρεαστεί.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
