Ένα από τα θύματα του κορωνοϊού ήταν μέλος της ευρύτερης οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε μετά από μάχη με την πανδημία στα 64 του.
Ο εκλιπών νοσηλευόταν για περίπου μια εβδομάδα στο ΑΧΕΠΑ, αλλά τις τελευταίες μέρες η υγεία του επιδεινώθηκε και λόγω της βεβαρημένης κατάστασής του (πάλευε με ένα αυτοάνοσο) δεν άντεξε.
Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης στις επιχειρήσεις του Δημήτρη Κοντομηνά και παρότι δεν είχε ποτέ θεσμικό ρόλο στην ΚΑΕ, είχε βοηθήσει πολύ το τμήμα μπάσκετ με χορηγίες και οικονομική βοήθεια τα τελευταία χρόνια και μέχρι προ ολίγων μηνών.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο…
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος.
Καλό ταξίδι Μάνο… pic.twitter.com/SXKuSl6G8a— PAOK BC (@PAOKbasketball) March 29, 2020

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.