Στόχος ληστών έχουν γίνει οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Μετά τις ληστείες στα σπίτια των Τσόρι Ντομίνγκες και Βίκτορ Ιμπάρμπο, θύμα έπεσε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Άγνωστοι έκλεψαν το τζιπ του.
Έπειτα τηλεφώνησαν στον Αργεντινό βοηθό προπονητή του Ολυμπιακού και του ζήτησαν χρήματα για να το επιστρέψουν, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η “Live Sport”.
Ο Ιμπαγάσα δεν τους άκουσε. Άλλωστε το τζιπ του ήταν ασφαλισμένο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.