Ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. που διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του
Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, σε κατάστημα ψιλικών της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις 23.00, όταν ο άντρας με το μαύρο μπουφάν, την άσπρη κουκούλα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο μίνι μάρκετ και έδειξε το στον υπάλληλο το πιστόλι που είχε στο μπροστά μέρος από τη φόρμα που φορούσε.
Ο εργαζόμενος άνοιξε την ταμειακή μηχανή και του έδωσε 270 ευρώ σε μετρητά, ενώ ο δράστης χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να ολοκληρώσει τη ληστεία και να γίνει “καπνός”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο κατάστημα είχε σημειωθεί ξανά ληστεία πριν από λίγο διάστημα.
Ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. που διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.