Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο και η δεύτερη μαθήτρια που χτυπήθηκε από ανεμιστήρα σε σχολείο

1 Min Read

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από γονείς για την πτώση του ανεμιστήρα στο  5ο Δημοτικό Σχολείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής και το δεύτερο κοριτσάκι που τραυματίστηκε την Πέμπτη από πτώση ανεμιστήρα κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Skai.gr.

Κατά τις ίδιες πηγές, το παιδί αισθάνθηκε έντονους πόνους στο κεφάλι, με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

-Advertisement-
fitcare

Οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία έως τη Δεύτερα για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι γονείς και των δυο μαθητριών. Οι γονείς του αλλού παιδιού που έκανε πέντε ράμματα προανήγγειλαν προσφυγή και στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη.

protothema

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *