Ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν ανέβει στην ταράτσα για να προφυλαχθούν από τους πυκνούς καπνούς και βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια απεγκλωβισμού τους με βραχιονοφόρο όχημα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που έχει ξεσπάσει σε διαμέρισμα, επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού, στη Θεσσαλονίκη.
Ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν ανέβει στην ταράτσα για να προφυλαχθούν από τους πυκνούς καπνούς και βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια απεγκλωβισμού τους με βραχιονοφόρο όχημα, ενώ παραμένει άγνωστο αν έχει μείνει κανείς εντός του διαμερίσματος που έχει παραδοθεί στις φλόγες.
Στο σημείο έχουν κινητοποιηθεί 30 άντρες της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα, καθώς η φωτιά στο διαμέρισμα έχει πάρει διαστάσεις.
πηγή news245

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.