Πυροβολισμοί έπεσαν κατά τη διάρκεια καταδίωξης αλλοδαπών κακοποιών από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν τρία άτομα, ηλικίας 21, 23 και 20 ετών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί στην οδό Μοναστηρίου έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου, για να σταματήσει για έλεγχο, αυτός, όμως, δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.
Μετά από λίγο το όχημα των δραστών προσέκρουσε σε τοιχίο και, στη συνέχεια, ο οδηγός επιχείρησε να εμβολίσει τα αστυνομικά οχήματα, με πρόθεση να προκαλέσει τραυματισμούς. Τότε οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον κινητήρα και στα ελαστικά του αυτοκινήτου, προκειμένου να τους ακινητοποιήσουν.
Στη συνεχεία το όχημα των δραστών ανέπτυξε ξανά ταχύτητα και κινήθηκε προς την έξοδο της πόλης, ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν στην περιοχή του Ευόσμου, στη Δυτική Θεσσαλονίκη και αφού το όχημα προσέκρουσε σε είσοδο επιχείρησης.
Οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης.
ethnos

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.