Συνολική κάθειρξη 32 ετών (τα 20 εκτιτέα) σε 66χρονο στη Θεσσαλονίκη. Καταδικάστηκε επειδή «ψάρευε» ανήλικα αγόρια και ασελγούσε εις βάρος τους, έναντι αμοιβής, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.
Στην κατοχή του 66χρονου οι διωκτικές αρχές βρήκαν πρωτοφανή σε όγκο υλικό παιδικής πορνογραφίας. Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο 66χρονος, παλαιότερα οικονομικός διευθυντής σε επιχείρηση και δάσκαλος του τένις, εμφανίστηκε αμετανόητος και υπερασπίστηκε τις πράξεις του, αφήνοντας εμβρόντητους δικαστές και ενόρκους…
Θεσσαλονίκη: Πώς δρούσε ο σάτυρος
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2018 στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία που έφτασε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Η δικογραφία περιλάμβανε 13 υποθέσεις ασέλγειας αγοριών, ηλικίας 10 έως 15 ετών, τα περισσότερα εκ των οποίων ρομά.
Φέρεται δε να προσέγγιζε τα θύματά του, χρησιμοποιώντας ως «δόλωμα» άλλο ανήλικο αγόρι.
Οι σεξουαλικές πράξεις τις οποίες και βιντεοσκοπούσε τελέστηκαν στο σπίτι του, στην περιοχή 40 Εκκλησίες. Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και σε σχέση με το πρωτόδικο δικαστήριο μείωσε την ποινή του (από συνολική κάθειρξη άνω των 70 ετών), επειδή ορισμένες περιπτώσεις ασέλγειας αντιμετωπίστηκαν στην πλημμεληματική τους μορφή.
πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.