Εκατοντάδες μπύρες έπεσαν στο οδόστρωμα και έγιναν θρύψαλα όταν το φορτηγό που τις μετέφερε μπήκε στη στροφή με μεγάλη ταχύτητα.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Τριανδρίας.
Στο σημείο βρίσκεται σταθμός της Τροχαίας για να διευκολύνει τη διέλευση των οχημάτων, μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκάθαρση του δρόμου.

Πηγή: thestival.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.