Νέα διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη από φοιτητές για το νόμο που αφορά τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη με πανό και συνθήματα αντιδρούν στο ψηφισμένο, πλέον, νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα πανεπιστήμια που επιφέρει μείωση των εισακτέων, θέτει βάση εισαγωγής στα ΑΕΙ, ορίζει χρονική διάρκεια σπουδών και ιδρύει πανεπιστημιακή αστυνομία.
Παράλληλα, ζητούν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μπορέσουν γυρίσουν στις σχολές τους άμεσα και με ασφάλεια.
Δείτε πλάνα της κινητοποίησης από το GRTimes:

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν σε ξεχωριστό μπλοκ και άτομα τα οποία εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον καταδικασμένο δολοφόνο της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, που συνεχίζει την απεργία πείνας.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.