Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή του στην οικοδομή όπου διαμένει, στην περιοχή της Τούμπας, αντιλήφθηκε να βγαίνει από διαμέρισμα άγνωστος μεσήλικας άντρας, ο οποίος είχε στα χέρια του χρυσαφικά.
Ακολούθησε καταδίωξη και ο δράστης ακινητοποιήθηκε, για να συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο.
Στην κατοχή του 47χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατσαβίδι, λάμα, κλειδί, μεταλλικά ομοιώματα κλειδιών, διαρρηκτικά εργαλεία και δύο κινητά τηλέφωνα.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 47χρονος με δύο ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν διαρρήξει και δεύτερο διαμέρισμα της οικοδομής.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.