Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα που είχαν παγιδευθεί στον Χορτιάτη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Δώδεκα άτομα που επέβαιναν σε τρία τζιπ και είχαν παγιδευτεί σε αδιέξοδο στις ανατολικές πλαγιές του Χορτιάτη απεγκλωβίστηκαν χάρη στις ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

-Advertisement-
fitcare

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής των Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας Μανώλης Τσολάκης η επιχείρηση έγινε με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και οι παγιδευμένοι απεγκλωβίστηκαν γύρω στις 16.30.

Παράλληλα ο κ Τσολάκης ανέφερε ότι σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετέφερε σε κλινικές για αιμοκάθαρση περίπου 25 νεφροπαθείς αλλά και αρκετούς καρκινοπαθείς που έπρεπε να κάνουν τις χημειοθεραπείες τους και αδυνατούσαν να εξυπηρετηθούν από το ΕΚΑΒ.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *