Πλημμύρισε η Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, καθώς έσπασε δύο φορές μέσα στην ίδια ημέρα αγωγός της ΕΥΑΘ.
Ο αγωγός έσπασε πρώτη φορά σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την αποκατάσταση της βλάβης, το συνεργείο έριξε χαλίκι στην τρύπα που είχε σκάψει. Πριν στρωθεί το σημείο με άσφαλτο, ένα λεωφορείο πέρασε από εκεί και έσπασε εκ νέου ο αγωγός με αποτέλεσμα να γεμίσει με νερά όλος ο δρόμος.
Στη λακκούβα, μάλιστα, που είχαν σκάψει τα συνεργεία δεν είχε τοποθετηθεί προειδοποιητική σήμανση με συνέπεια να πέσει μέσα ένα μηχανάκι και να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του.
Στο σημείο βρίσκεται συνεργείο της ΕΥΑΘ που προσπαθεί να αποκαταστήσει ξανά τη βλάβη, η οποία έχει αφήσει τη γύρω περιοχή χωρίς νερό.
πηγή zougla

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.