Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί των ΟΠΚΕ, προκειμένου να διενεργήσουν προσαγωγές ατόμων για το επεισόδιο, ωστόσο τα άτομα είχαν ήδη τραπεί σε φυγή – Περίπου 70 άτομα είχαν μαζευτεί στον δρόμο και έκαναν το κέντρο της Θεσσαλονίκης… ροντέο
Σκηνές άγριου ξύλου εκτυλίχθηκαν στην οδό Βαλαωρίτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (22/8). Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο GRTimes, 60-70 αλλοδαποί άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους στη μέση του δρόμου, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί των ΟΠΚΕ, προκειμένου να διενεργήσουν προσαγωγές ατόμων για το επεισόδιο, ωστόσο τα άτομα είχαν ήδη τραπεί σε φυγή. Όπως επισήμανε αυτόπτης μάρτυρας, οι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών αποτελούν καθημερινή εικόνα για την περιοχή, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν τους εμπλεκόμενους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.