Ακόμα ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Δάφνης 3.
Ένας 50χρονος άντρας λογομάχησε με την 40χρονη και τον 19χρονο γιο της. Στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε και ο 50χρονος τους επιτέθηκε με μαχαίρι!
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Ο δράστης αναζητείται, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Λευκού Πύργου.
Πηγή: thestival

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.