Θεσπρωτία: Νέα εξέλιξη στο άγριο έγκλημα

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας σχημάτισε δικογραφία εις βάρος ενός 28χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι ήταν παρών στο άγριο έγκλημα του 25χρονου συμπατριώτη του στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Ο  Αλβανός ισχυρίστηκε στις ελληνικές αρχές ότι τρεις συμπατριώτες του τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στην καλύβα όπου βρισκόταν ο 25χρονος.

Ο ίδιος έδωσε στην Αστυνομία λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα, οι οποίες συμπίπτουν χρονικά με την ώρα της δολοφονίας και τη χαρτογράφηση της περιοχής που έγινε το φονικό.

Όπως ισχυρίστηκε ο 28χρονος Αλβανός, στη δολοφονία συμμετείχαν τρεις ομοεθνείς του, και σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ένας εξ αυτών εντοπίστηκε σε χωριό των Ιωαννίνων και ίσως τις επόμενες ώρες προσαχθεί ως ύποπτος.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *