«Περάσαμε μια μεγάλη οικονομική κρίση, συνέβη την Πρωτοχρονιά του 1994. Είχαν παραβιάσει το εργαστήριο, είχαν κόψει χρηματοκιβώτια… είχαν κάνει μια μεγάλη σχεδιασμένη διάρρηξη. Ήταν ένα σοκ μεγάλο γιατί είχαμε περιουσία σε ακίνητα και σε πρώτη ύλη, σε χρυσό. Αφού έφυγε το εμπόρευμα σταμάτησε να λειτουργεί και το εργαστήριο. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή γιατί τα δυο μεγάλα παιδιά μας σπούδαζαν, ο μικρός ήταν 4 ετών και προσπαθούσαμε να βάλουμε τη ζωή μας σε κάποια τάξη. Δεν θέλαμε να μας βλέπουν τα μεγάλα μας παιδιά που σπούδαζαν στεναχωρημένους, ο άντρας μου κάπνιζε κι εγώ έτρωγα. Μέχρι που έπιασα τον εαυτό μου να τρώω σαρδέλα και να έχω κι ένα κουτί μαρμελάδα ανοιγμένο δίπλα μου. Πάχυνα, έγινα 100 τόσα κιλά… Με είχε πιάσει μια αγχωτική βουλιμία», εκμυστηρεύτηκε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Έπαθα αγχωτική βουλιμία, έτρωγα σαρδέλα με μαρμελάδα»
“Ήταν ένα σοκ μεγάλο γιατί είχαμε περιουσία σε ακίνητα και σε πρώτη ύλη, σε χρυσό”.
Για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε μετά την οικονομική κρίση που «χτύπησε» την οικογένειά της, μίλησε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στα Αποκαλυπτικά Live. Η ίδια εξομολογήθηκε στη Νανά Παλαιτσάκη για το πώς αυτό το γεγονός επηρέασε την καθημερινότητά της.
1 Σχόλιο
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.

Με σένα θα ασχολούμαστε ψωνάρα ε ψωνάρα?