Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τσεχία η Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι πλέον αναμένεται να ενδιαφερθεί για τον “ελεύθερο” Λέτο.
Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι εδώ και λίγες μέρες και επίσημα ο νέος τεχνικός της Σπάρτα Πράγας και ήδη οι Τσέχοι άρχισαν να συνδέουν το όνομα του με παίκτες που είχε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό όπως ακριβώς γινόταν και στο τριφύλλι με παίκτες από την Ιταλία.
Το πρώτο όνομα με το οποίο έγινε η σύνδεση Στραματσόνι-Παναθηναϊκός από τους Τσέχους δημοσιογράφους και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα www.sport.aktualne.cz είναι αυτό του Σεμπαστιάν Λέτο.
Ο Αργεντινός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά φυσικά ο Ιταλός και η Σπάρτα μπορεί φυσικά να ενδιαφερθεί για τον επιθετικό των πράσινων.
Άλλωστε ο Λέτο ακόμα δεν τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό, είναι σε συζητήσεις για την ανανέωση του αλλά είναι δεδομένο ότι οι Τσέχοι μπορούν να του προσφέρουν τα χρήματα που επιθυμεί σε αντίθεση με το τριφύλλι που έχει συγκεκριμένο όριο χρημάτων τα οποία μπορεί να διαθέσει για να τον κρατήσει στην Ελλάδα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.