Σε μία θεαματική ανατροπή φαίνεται να καταλήγουν οι έρευνες της αστυνομίας για τον άγριο ξυλοδαρμό του 30χρονου φοιτητή από το Μεσολόγγι που κάνει διδακτορικές σπουδές στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο.
Όπως αναφέρει η κρητική ιστοσελίδα, zarpanews.gr, από την προανάκριση και τις έρευνες που πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο, προκύπτει πως, τρεις Γάλλοι και όχι κάποιοι ντόπιοι είναι ενδεχομένως και οι υπεύθυνοι του ξυλοδαρμού του Ηλία Καπώνη.
Μάλιστα, οι φερόμενοι ως δράστες – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – αναχώρησαν από την Κρήτη από το αεροδρόμιο Χανίων στις 16 Οκτωβρίου.
Ήδη από τις αστυνομικές αρχές έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Γαλλίας για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων ατόμων και αναμένεται άμεσα να ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία.
Πηγή ρεπορτάζ: zarpanews.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.