Θα σε έλεγα παλιόγρια / Ραγίζει καρδιές τo μήνυμα για την ημέρα των γενεθλίων της Ρίκας Βαγιάνη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλιά σου Ρικάκι… Θα σε έλεγα παλιόγρια, θα γέλαγες, θα σου θύμιζα ότι έχεις γεννηθεί ίδια ημερομηνία με τον Κυριάκο, θα με έβριζες… τα γνωστά… Τους έχεις κάνει όλους μαντάρα εκεί πάνω ε…;;; Λείπεις…»

-Advertisement-
fitcare

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Νατάσα Ράγιου για τα γενέθλια της Ρίκας Βαγιάνη.

Η γνωστή δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο  σε ηλικία μόλις 56 ετών, χτυπημένη από καρκίνο στους πνεύμονες.

Η γνωστή δημοσιογράφος έδινε αγώνα ζωής με κουράγιο, και γενναιότητα, ενώ νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Χθες θα γιόρταζε τα γενέθλια της και με αφορμή αυτό, η αγαπημένη της φίλη, Νατάσα Ράγιου έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

 

INRAGIOU | Lamianow.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *