Στην κατοχή του είχε και δύο πλάκες ακατέργαστου χρυσού συνολικού βάρους 805,50 γραμμαρίων
Γούρλωσαν τα μάτια τους οι υπάλληλοι του τμήματος Δίωξης Λαθρεμπορίου του Τελωνείου στους Κήπους του Έβρου, όταν έκαναν έλεγχο σε ένα φορτηγό με πινακίδες Σλοβακίας το οποίο θα περνούσε τα σύνορα της χώρας μας με προορισμό την Τουρκία.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν, άνοιξαν και έναν χαρτοφύλακα που είχε μαζί του ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι είχε μέσα «ζεστά» μετρητά ύψους 269.180 ευρώ και 6.209 δολαρίων Αμερικής για τα οποία δεν υπέβαλε την προβλεπόμενη δήλωση ρευστών διαθεσίμων, αλλά και δύο πλάκες ακατέργαστου χρυσού συνολικού βάρους 805,50 γραμμαρίων!
Οι ελεγκτές του Τελωνείου δέσμευσαν τα χρηματικά ποσά και τον χρυσό και βεβαίωσαν στον αλλοδαπό φορτηγατζή πρόστιμα ύψους 70.272,12 και 15.948,90 ευρώ αντίστοιχα. Τα υπόλοιπα θα τα πάρει πίσω, αν αποδείξει τη νομιμότητα της κατοχής τους.
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.