Μπλόκο στα οχήματα στα οποία επέβαιναν δύο αλλοδαποί έστησαν σε μια τοπική κοινότητα της Αργολίδας οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από πληροφορίες που δόθηκαν στους συναδέλφους τους της Ασφάλειας ότι ήταν λαθρέμποροι καπνικών προϊόντων.
Κατά τις έρευνες που έγιναν στα δύο οχήματα, τα οποία κατασχέθηκαν, βρέθηκαν συνολικά 2.250 λαθραία πακέτα τσιγάρων που παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη τέσσερα κινητά και μετρητά ύψους 3.440 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις που είχαν ήδη κάνει.
Οι δράστες ηλικίας 38 και 35 χρόνων προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.