Η ανάρτηση του δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραισκου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΣ Λαμία – Βέροια που σηματοδότησε την παραμονή του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Διαβάστε σχετικά
Η Λαμιάρα μας στην Ά Εθνική !!!
Παρόλο που φέτος οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες με πολλές αντιξοότητες η ομάδα μας επέμεινε, αντιστάθηκε και κατάφερε για μία ακόμη χρονιά να παραμείνει στα σαλόνια της Α’ Εθνικής.
Μια πολύ μεγάλη επιτυχία που ανήκει πρώτα από όλα στους παίκτες, αλλά και στη διοίκηση και το προπονητικό team της ομάδας και στον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Μας κάνατε πολύ περήφανους….
Μπράβο και σε όλους τους Λαμιώτες που στήριξαν με την παρουσία τους την ομάδα της πόλης μας.
Πάμε Λαμιάρα !!! ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

#lamiafc #lamia_season2021_22 #matchday

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.