Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του εν όψει του αυριανού αγώνα με την Μπάμπεργκ.
«Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε σκληροτράχηλοι, να εμφανιστούμε στο γήπεδο και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, ελπίζω το μέλλον να είναι λαμπρό. Είμαστε καινούρια παιδιά, κάποιοι ήμασταν με την Εθνική, τώρα δένουμε όλοι. Ακόμα δεν έχετε δει τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.