Ο Ισλανδός Πάτρικ Γκούναρσον εν ώρα αγώνα μετακίνησε τα δοκάρια της εστίας του για μικρύνει την απόσταση τους και η ομάδα του κέρδισε με 3-0
Ένα σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Νορβηγία.
Στον αγώνα της Eliteserien (πρωτάθλημα) ανάμεσα στην Βίκινγκ και την Γερβ ο τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας που επικράτησε τελικά με 3-0 αποφάσισε εν ώρα αγώνα να μετακινήσει τα δοκάρια και να μικρύνει την απόσταση τους για λίγα εκατοστά.
Ο 21χρονος Ισλανδός Πάτρικ Γκούναρσον δεν εξήγησε γιατί το έκανε αλλά η ουσία είναι πως η ομάδα του κέρδισε. Το βίντεο κυκλοφόρησε αρκετές ημέρες μετά από τον αγώνα και προκάλεσε αντιδράσεις στην Νορβηγία.
Como que, Gunnarsson, el arquero del Viking de Noruega mueve los palos del arco antes del partido? pic.twitter.com/6XmDphzrvB
— Sebastian Torres (@seb_trs) May 30, 2022
Ο βοηθός διαιτητή έγραψε στο φύλλο αγώνα πως ο Γκούναρσον “έκανε κάτι στο δοκάρι”! Η ομάδα του υποστήριξε ότι μπορεί να είναι κάποιο τελετουργικό και επί της ουσίας δεν πήρε θέση για το θέμα.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.