Να γλυκάνει εθελοντές και πρόσφυγες πριν αποχωρήσει από τον καταυλισμό του ΠΙΚΠΑ στην Μυτιλήνη, όπου φιλοξενούνται ευαίσθητες ομάδες προσφύγων και μεταναστών. Έτσι, ο αποχαιρετισμός έγινε γιορτή για τον Αλγερινό Γιακούμπ.
Όπως αναφέρει το LesvosPost o Αλγέρινος ζαχαροπλάστης έφτιαξε μια τεράστια τούρτα για τους εθελοντές και τους φιλοξενούμενους του καταυλισμού. Αφορμή υπήρξε ο αποχαιρετισμός τριών μεταναστών που φεύγουν από την Μυτιλήνη με τον καθένα σε διαφορετική κατεύθυνση. Από την μία είναι η ιστορία του Σύριου Αχμέτ που θα ταξιδέψει σε νοσοκομείο της Αθήνας για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το γόνατο που του έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα. Η ιστορία της 80χρονης Αμερικανίδας εθελόντριας Πάμελα, σύμβολο για τον καταυλισμό και τέλος ο ο ταλαντούχος Γιακούμπ, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα λυτρωθεί καθώς ξεκινάει για την Αθήνα με στόχο να βάλει νέα οδοντοστοιχία.
Δείτε την τεράστια τούρτα που έφτιαξε:


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.