Τέλος από την ΑΕΚ ο Κώστας Βασιλειάδης.
Η Ένωση ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους (είχε κλειστό διετές) και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα επιστρέψει στην Τουρκία, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-14 με τη φανέλα της Εφές.
Η ανακοίνωση
Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (24/07) με κοινή συναίνεση η συνεργασία της με τον Κώστα Βασιλειάδη.
Η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται στον αθλητή κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.