Θέμα χρόνου οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών
Στον Ατρόμητο φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Πλατέλλας.
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μετά το διαζύγιο με την ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τους Περιστεριώτες για να συνεχίσει σε αυτούς την καριέρα του και η υπόθεση έχει μπει στην τελική της ευθεία.
Το μόνο που απομένει ουσιαστικά μεταξύ των δύο πλευρών είναι η τελική συζήτηση και εφόσον όλα πάνε καλά μετά από αυτήν θα πέσουν οι υπογραφές.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.