Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Αντόνιο Ντοναρούμα στη Μίλαν, καθώς ο Ιταλός τερματοφύλακας ταξίδεψε στο Μιλάνο για κάποια διαδικαστικού χαρακτήρα ζητήματα στην υπόθεσή του.
Ο 27χρονος γκολκίπερ αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου την επόμενη σεζόν θα πλαισιώσει τη θέση στον «άσο» με τον αδερφό του, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.
Από την συγκεκριμένη συμφωνία είναι κερδισμένος και ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ και ανοίγει επαφές με την Μίλαν, έναν από τους σημαντικότερους συλλόγους στον κόσμο.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.