Τα φώτα του τοπικού μπάσκετ σε επίπεδο υποδομών πέφτουν σήμερα στην Αταλάντη.
Στην κωμόπολη της Λοκρίδας στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Αταλάντης διεξάγεται ο τελικός της κατηγορίας παμπαίδων της ΕΣΚΑΣΕ ανάμεσα σε Απόλλωνα Χαλκίδας και Μπούκαλη.
Αυτή είναι η αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνονται όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες της ΕΣΚΑΣΕ για την περίοδο 2017-18 και διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Ντάνος-Καραμπιτσάκος.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.