Φαίνεται πως τα πολιτικά… αφηγήματα πέριξ του δήμου Λαμιέων, ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, καταρρέουν γρήγορα. Είναι λογικό βέβαια, μέσα σε μια προεκλογική περίοδο η οποία είναι παρατεταμένη κάποιοι βιάζονται να “αποκαλύψουν”.
Η αλήθεια είναι, πως οι “ινστρούχτορες” αυτών, θα πρέπει να είναι λίγο προσεκτικοί και να μην βιάζονται. Για παράδειγμα, θυμόμαστε όλη αυτή την συζήτηση που κάποιοι προσπάθησαν τεχνηέντως να τοποθετήσουν -έναν εκ των υποψηφίων για τον δήμο Λαμιέων, τον Π. Παπαϊώαννου- στην αριστερά. Και αυτό το αφήγημα κατέρρευσε εν μια νυκτί που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.
Όταν πήγε στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ οι “ινστρούχτορες” έλεγαν “…μα, αφού είναι ΠΑΣΟΚ“. Όταν πήγε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισαν -οι ίδιοι- : “… λες να είναι ΣΥΡΙΖΑ“; Όταν πήγε τις προάλλες στην πολιτική εκδήλωση του νεοδημοκράτη Οικονόμου αναρωτήθηκαν: “…καλά τι έγινε ρε παιδιά;”.
Σύντροφοι, βρισκόμαστε στο 2023 και ακόμη κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι οι αυτοδιοικητικοί πρέπει να συνομιλούν με όλα τα κόμματα και με το σύνολο της κοινωνίας και να μην μένουν περιχαρακωμένοι εντός των κομματικών τειχών.
Ο… φακός διαψεύδει τέτοιου είδους αφηγήματα



Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Σύντροφε, τα κομματα τα έγραψες με bold αλλά το σύνολο της κοινωνίας χωρίς bold… Γιατί;
μα ειναι μεγαλη πολιτικη προσωπικοτητα ,
Η μεγαλύτερη ever…..o ΕΠΕΙΔΗΣ!!!!!!!!
Ο Πανουργιάς είναι με την τσέπη του