Τελευταίο αντίο στα δύο παιδιά που κάηκαν στη Νέα Σμύρνη

1 Min Read

Γράφεται σήμερα η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σε κλίμα οδύνης οικογένεια και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στα δύο παιδιά που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, όταν ο πατέρας τους έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους.

Το πρωί του Σαββάτου η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21 στη Νέα Σμύρνη και όταν έφτασε και ολοκληρώθηκε η κατάσβεσή της βρέθηκαν τα πτώματα του πατέρα και των παιδιών.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή ο πατέρας και τα δύο παιδιά πέθαναν από την εισπνοή καπνού λόγω της φωτιάς. Στο διαμέρισμα φαίνεται πως είχε βρεθεί ένα σημείωμα του πατέρα στο οποίο έγραφε: ««τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

-Advertisement-
KATSIAVOS

πηγή newsbeast

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *