Ο Παύλος Ασλανίδης το πρωί της Τρίτης (28/01) μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά και άσκησε έντονη κριτική στην ΕΡΤ για τον τρόπο που κάλυψε τις τεράστιες συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλη την Ελλάδα για το έγκλημα στα Τέμπη.
«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έβγαλε επάξια τον μισθό του, που τον αύξησε ο ίδιος με το που πήγε στην ΕΡΤ.
Από ‘κει και πέρα, εγώ θλίβομαι που κάποιοι αυτοβούλως φέρθηκαν έτσι όπως φέρθηκαν σε δολοφονημένους ανθρώπους από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος και εκεί στην περιφέρεια Θεσσαλίας», ανέφερε αρχικά.
«Δηλαδή ποια είναι τα κίνητρά τους; Να πάρουν έναν μισθό παραπάνω και μια θέση στο Δημόσιο;
Να γίνουν υπουργοί και βουλευτές;
Εγώ με αυτούς τους ανθρώπους θλίβομαι και αυτούς πρέπει να απομονώσει η κοινωνία και να τους περιθωριοποιήσει σε όλα τα επίπεδα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο κ. Ασλανίδης.
«Αυτή την κυρία με το μωβ εγώ μόλις την είδα στο δελτίο της ΕΡΤ είπα ότι είναι το κρατικό κανάλι της Βόρειας Κορέας, που βγαίνει μια κυρία με ανάλογο ντύσιμο και λέει ό,τι της λέει ο Κιμ Γιονγκ Ουν.
Άρα μάλλον κι εμείς τον Κιμ Γιονγκ Ουν έχουμε για πρωθυπουργό.
Με τους εργαζόμενους δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους.
Εμείς αναδείξαμε από την πρώτη στιγμή την ανακοίνωσή τους», κατέληξε ο Παύλος Ασλανίδης.
koutipandoras.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Στη Σερβία παρετηθικε ο πρωθυπουργός για 15νεκρους , εσείς με 57ειστε ακόμη εξουσία
Μικρή λεπτομέρεια. Εκεί έχουν προεδρική δημοκρατία. Όχι προεδρευόμενη. Αν καταλαβαίνεις τη διαφορά. Επίσης, στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχαμε παραίτηση στη χώρα μας με 104 νεκρούς.
Παρετήθηκε, παρετήθηκε.
Είναι διορισμένος εκεί ο πρωθυπουργός. Δεν είναι εκλεγμένος (με 41%…). Είναι σαν να παραιτείται εδώ υπουργός.
Το δικό μου σχόλιο γιατί κόπηκε, ενώ ανεβάζετε άλλα υβριστικά;