Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση αξιοποιώντας το υλικό από τις φωτογραφίες και τα βίντεο της επίθεσης.
Πλέον, επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο, ο άνδρας δεν θα συλληφθεί, ούτε θα εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του, αφού η δικογραφία που σχηματίζεται και τον αφορά είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα για τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της διατάραξης κοινής ειρήνης. Έτσι θα κληθεί για εξηγήσεις στην αστυνομία και ακολούθως η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα για να λάβει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης.
Ακόμα πέντε έως οκτώ άτομα που μετείχαν στην επίθεση κατά του κ. Μπουτάρη προσπαθεί να ταυτοποιήσει η υποδιεύθυνση κρατικής ασφάλειας.
Την Τρίτη ο εισαγγελέας παρήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ζητώντας να αποκαλύψει την ταυτότητα των φυσικών και ηθικών αυτουργών του ξυλοδαρμού.
Πηγές αναφέρουν ότι ο 41χρονος είναι καταστηματάρχης στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.