Φορτωμένη με ναρκωτικά έφτασε χθες βράδυ, από την Κρήτη στο αεροδρόμιο της Πάφου, μια 34χρονη γυναίκα
Στις αποσκευές της μετέφερε 25 περίπου κιλά κάνναβη τα οποία εντοπίστηκαν κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο Πάφου. Τα ναρκωτικά ήταν συσκευασμένα στις αποσκευές της, ανά δυο κιλά περίπου, και είχε οδηγίες να τα παραδώσει σε άγνωστο πρόσωπο στην Κύπρο το οποίο, όπως ανέφερε, δεν γνώριζε αλλά θα επικοινωνούσε αυτός μαζί της.
Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η κυπριακή αστυνομία στην ίδια πτήση ταξίδευε και άλλο μέλος της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών στην Κύπρο που παρακολουθούσε την 34χρονη κατά πόσο θα μπορούσε να έφερνε με επιτυχία σε πέρας την αποστολή της.
Η 34χρονη αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης της.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
