Ήρθαν για διακοπές στη γενέτειρα τους και επέστρεψαν με τρία νέα “μέλη” στην οικογένεια
Μια διαφορετική ιστορία αγάπης περιγράφει στην σελίδα της “Ζωόφιλης Δράσης” στο Facebook η κ. Καλλιόπη Μαραβελάκη.
Όπως αναφέρει: Ομογενής που διαμένει με την οικογένειά της στην Σουηδία και κατάγεται από το Καμάρι Μαλεβιζίου, ήρθε στο πατρικό της σπίτι πριν τρεις εβδομάδες για διακοπές.
Εκεί βρήκε και περιέθαλψε τρία αδέσποτα σκυλάκια. Η ίδια και ο γιος της λάτρεψαν τόσο πολύ τα τρία ζωάκια ώστε αποφάσισαν να τα υιοθετήσουν!
Ακολούθησαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες μέσω του Δήμου Μαλεβιζίου και πλέον τα σκυλάκια ζουν ευτυχισμένα με τη νέα τους οικογένεια στην Στοκχόλμη!
Πηγή: cretalive.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.