Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει το καθήκον του την Πέμπτη (15/12) στη Ριζούπολη και να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης για την τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας και εάν του έρθει το… δώρο από την Κρήτη, έχει καλώς!
Κάτι τέτοιο μετέφερε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, λέγοντας τους χαρακτηριστικά «Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας».
Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει ένα εκτεταμένο rotation και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Η πιθανότερη ενδεκάδα με διάταξη 4-4-1-1 είναι η εξής: Ο Στιλ κάτω από τα δοκάρια, οι Μέστο-Χουχούμης τα δύο μπακ και οι Ιβανόφ-Τελάντερ τα στόπερ. Ο Ρέις με έναν εκ των Λεντέσμαή Λουντ θα είναι στον άξονα, ο Βλαχοδήμος στο ένα άκρο και στο άλλο ο Βλαχοδήμος ή ο Εμποκού. Ο Βιγιαφάνιες θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λέτο.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.