Τα είπε με Κοντονή ο Μελισσανίδης για το γήπεδο

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σταύρος Κοντονής.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών ήταν το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον Πάνο Σκουρλέτη για το γεγονός ότι αν και είχε υποσχεθεί ότι μόλις δοθεί η έγκριση από την

Περιφέρεια Αττικής στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων θα κινούσε τις διαδικασίες για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο, δεν το έχει κάνει ακόμα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Στο πλαίσιο των επαφών λοιπόν για το θέμα ήταν και η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ενώ συζήτησαν φυσικά πολλά θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Πηγή: sport-fm.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *