Τα 6 σενάρια ανόδου στον 7ο όμιλο: Μόνο νίκη στην Μαλεσίνα θέλει η ΘΗΒΑ ειδάλλως μένει εκτός και όλα κρίνονται στην Χαλκίδα!

Lamianow.gr
Lamianow.gr 7 έτη ago
Updated 2015/05/21 at 12:36 ΜΜ
6 Min Read

Το ότι θα ήταν ένας ιδιαίτερα αμφίρροπος όμιλος και πως κατά πάσα πιθανότατα η άνοδος στην Γ Εθνική θα κρινόταν την τελευταία αγωνιστική, λίγο-πολύ το γνωρίζαμε. Πλέον απέχει ελάχιστα και από το να επιβεβαιωθεί. Μόλις ένα σενάριο (το οποίο είναι υπέρ της Μαλεσίνας) θα κρίνει την άνοδο για την μεγαλύτερη κατηγορία από την 5η αγωνιστική.

Ένα σενάριο το οποίο βέβαια θυμίζει λίγο επιστημονικής φαντασίας (χωρίς να θέλω να μειώσω τον Αίολο ο οποίος έχει δώσει μεγάλες μάχες ως τώρα και πιθανόν να στερήσει και στην Μαλεσίνα την άνοδο μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας).

Λοιπόν για να μην χάνουμε χρόνο πάμε να δούμε τι συμβαίνει στον 7ο όμιλο των μπαράζ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 8
ΧΑΛΚΙΔΑ 6
ΘΗΒΑ 5
ΑΙΟΛΟΣ 1

Η 5η αγωνιστική της Κυριακής 24/05
ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΘΗΒΑ
ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΙΟΛΟΣ

Η 6η αγωνιστική της Κυριακής 31/05
ΧΑΛΚΙΔΑ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ
ΑΙΟΛΟΣ-ΘΗΒΑ

1ο ΣΕΝΑΡΙΟ
Αν η Μαλεσίνα επιβληθεί της Θήβας θα φτάσει τους 11.
Αν η Χαλκίδα επιβληθεί του Αιόλου θα φτάσει στους 9
* Τι θα σημαίνουν αυτά τα αποτελέσματα (της 5ης αγωνιστικής) για την τελευταία αγωνιστική: Καταρχήν η ΘΗΒΑ θα είναι εκτός διεκδίκησης ανόδου και η Μαλεσίνα θα θέλει δύο αποτελέσματα στην Χαλκίδα (νίκη ή ισοπαλία) για να πάρει την άνοδο. Η Χαλκίδα θα θέλει μόνο νίκη για την άνοδο.

2ο ΣΕΝΑΡΙΟ
Αν Μαλεσίνα και ΘΗΒΑ αναδειχτούν ισόπαλες η Μαλεσίνα θα πάει στους 9 βαθμούς και η ΘΗΒΑ στους 6.
Αν η Χαλκίδα επιβληθεί του Αιόλου θα πάει στους 9.
*Τι θα σημαίνουν αυτά τα αποτελέσματα (της 5ης αγωνιστικής) για την τελευταία αγωνιστική: Χαλκίδα και Μαλεσίνα θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο. Με μια διαφορά. Η Χαλκίδα θα θέλει νίκη ή ισοπαλία μέχρι και 1-1 για να ανέβει στην παραπάνω κατηγορία. Η Μαλεσίνα θα θέλει νίκη ή ισοπαλία με 3-3, 4-4 κ.ο.κ. για να ανέβει. Αν υπάρξει ισοπαλία 2-2 όπως και στο πρώτο ματς, οι δύο ομάδες θα πάνε παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Η ΘΗΒΑ δεν θα έχει τύχη ότι και να κάνει την τελευταία αγωνιστική αφού μάξιμουμ θα φτάσει στους 9 βαθμούς αν κερδίσει στο Καρπενήσι.

DSC02336-702x336

3ο ΣΕΝΑΡΙΟ
Αν η ΘΗΒΑ κερδίσει στην Μαλεσίνα θα φτάσει στους 8 βαθμούς την Μαλεσίνα.
Αν η Χαλκίδα επιβληθεί του Αιόλου θα φτάσει στους 9 βαθμούς.
*Τι θα σημαίνουν αυτά τα αποτελέσματα (της 5ης αγωνιστικής) για την τελευταία αγωνιστική: Η Χαλκίδα και η Μαλεσίνα θα θέλουν νίκη για να βρεθούν σίγουρα στην μεγαλύτερη κατηγορια. Αν το ματς στην Χαλκίδα τελειώσει ισόπαλο η Χαλκίδα θα πάει στους 10 η Μαλεσίνα στους 9 και κατά πάσα πιθανότητα στην μεγαλύτερη κατηγορία θα βρεθεί η ΘΗΒΑ που λογικά θα κερδίσει τον παντελώς αδιάφορο Αιόλο εκτός έδρας. Αν την τελευταία αγωνιστική η Μαλεσίνα κερδίσει στην Χαλκίδα και η ΘΗΒΑ στο Καρπενήσει επειδή θα υπάρξει ισοβαθμία στους 11 όλα θα κριθούν από το έυρος της νίκης της ΘΗΒΑΣ στην Μαλεσίνα (1-2 κέρδισε η Μαλεσίνα στην ΘΗΒΑ).

4ο ΣΕΝΑΡΙΟ
Αν η Μαλεσίνα και η ΘΗΒΑ έρθουν ισόπαλες και οι δύο θα βρεθούν στους 8 βαθμούς.
Αν η Χαλκίδα φερει ισοπαλία ή ηττηθεί από τον Αιόλο θα φτάσει τους 7 ή θα μείνει στους 6.
*Τι θα σημαίνουν αυτά τα αποτελέσματα (της 5ης αγωνιστικής) για την τελευταία αγωνιστική: Η Χαλκίδα θα θέλει νίκη κόντρα στην Μαλεσίνα για να πάει στους 10 και θα έυχεται να μην κερδίσει η ΘΗΒΑ στο Καρπενήσι.

IMG_7701
5ο ΣΕΝΑΡΙΟ
Αν η Μαλεσίνα κερδίσει την ΘΗΒΑ θα φτάσει τους 11 βαθμούς και η ΘΗΒΑ με 5 θα μείνει στο τοπικό.
Αν η Χαλκίδα φερει ισοπαλία ή ηττηθεί από τον Αιόλο θα φτάσει τους 7 ή θα μείνει στους 6.
*Τι θα σημαίνουν αυτά τα αποτελέσματα (της 5ης αγωνιστικής) για την τελευταία αγωνιστική: Το ιδανικό σενάριο (αν και λίγο τραβηγμένο ως προς το σκέλος της απώλειας της Χαλκίδας) για την Μαλεσίνα. Θα ανέβει στην Γ Εθνική από την προτελευταία αγωνιστική.

6ο ΣΕΝΑΡΙΟ
Αν η Μαλεσίνα χάσει από την ΘΗΒΑ και οι δύο ομάδες θα φτάσουν στους 8.
Αν η Χαλκίδα φερει ισοπαλία ή ηττηθεί από τον Αιόλο θα φτάσει τους 7 ή θα μείνει στους 6.
*Τι θα σημαίνουν αυτά τα αποτελέσματα (της 5ης αγωνιστικής) για την τελευταία αγωνιστική: Η ΘΗΒΑ θα μετατραπεί σε φαβορί. Αν κερδίσει στον Αίολο θα ανέβει κατηγορία αν η νίκη που θα κάνει στην Μαλεσίνα (την 5η αγωνιστική) είναι μεγαλύτερη από την εντός έδρας ήττα της από την Μαλεσίνα (1-2) και σε περίπτωση βέβαια που η Μαλεσίνα κερδίσει στην Χαλκίδα την 6η αγωνιστική. Αν την τελευταία αγωνιστική η ΘΗΒΑ κερδίσει στο Καρπενήσι και η Χαλκίδα κερδίσει ή φέρει ισοπαλία με την Μαλεσίνα ανεβαίνουν οι Θηβαίοι. Αυτό γιατί η Χαλκίδα το πολύ να φτάσει στους 10 βαθμούς ενώ η ΘΗΒΑ με δύο διπλά θα έχει 11.

Τα τελευταία τρία σενάρια αναμφίβολα είναι αρκετά τραβηγμένα ως προς το σκέλος της απώλειας βαθμών της Χαλκίδας με τον αδιάφορο Αίολο εντός έδρας. Όπως γίνεται αντιληπτό κατά εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό τα πάντα θα κριθούν στην Χαλκίδα την τελευταία αγωνιστική. Αναμενεται να πέσουν κορμιά ανάμεσα σε Χαλκίδα και Μαλεσίνα. Η ΘΗΒΑ αν δεν κερδίσει στην Μαλεσίνα μένει εκτός… ανόδου!

 

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κατσώνης

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Click to Hide Advanced Floating Content