Αντιμέτωποι με μια ευχάριστη έκπληξη ήρθαν ντόπιοι και επισκέπτες στο λιμάνι της Ερμούπολης στη Σύρο.
Μία χαριτωμένη φώκια εμφανίστηκε στο λιμάνι, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα. Η φώκια έκανε βόλτες και περίτεχνες βουτιές παραμένοντας για αρκετή ώρα στο λιμάνι.
Προφανώς είχε χάσει τον δρόμο της, κολυμπούσε στα νερά της Σύρου ξαφνιάζοντας ευχάριστα επισκέπτες και ντόπιους που έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο!

Πηγή: cyclades24.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.