Ρωσικό ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν οκτώ άτομα συνετρίβη σε θαλάσσια περιοχή σε μικρή απόσταση από τη νήσο Σπιτσμπέργκεν και μερικά χιλιόμετρα από τον ρωσικό οικισμό ανθρακωρύχων στο Μπάντσμπουργκ.
Η σχετική ανακοίνωση δημοσιεύθηκε στην σελίδα του νορβηγικού συντονιστικού κέντρου διάσωσης στο twitter.
Oπως ανακοίνωσε το νορβηγικό Κέντρο διάσωσης το ρωσικό ελικόπτερο συνετρίβη στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ της Αρκτικής. Επέβαιναν σε αυτό οκτώ άνθρωποι, πέντε επιβάτες και τρία μέλη του πληρώματος. Η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει αν υπάρχουν επιζώντες.
Επισημαίνεται ότι το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από τον οικισμό Piramida στο Μπάρενμπουργκ .Το νορβηγικό Κέντρο διάσωσης ειδοποιήθηκε στις 15.35 τοπική ώρα (16.35 ώρα Μόσχας), ότι χάθηκε το στίγμα του ελικοπτέρου και δέκα λεπτά αργότερα, το Κέντρο διάσωσης επιβεβαίωσε ότι το ελικόπτερο συνετρίβη.
Πηγή: Kathimerini.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.