Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 23/11/2022, στο Εφετείο Λαμίας η πολυετής – διήρκησε 10 χρόνια- εκδίκαση της υπόθεσης των μελών της Διοίκησης της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.
Οι δικαστές τελικά με απόφαση τους έκριναν αθώα και τα 18 μέλη της Διοίκησης της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, που κατηγορούνταν σε βαθμό κακουργήματος για την οικονομική ζημία που η τράπεζα, με αποτέλεσμα να κλείσει και να τεθεί υπό καθεστώς εκκαθάρισης.
Έτσι με την αθωωτική αυτή απόφαση σημειώνεται ότι αποδεσμεύονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των μελών που δεν είχαν καμία αντίστοιχη πρόσβαση λόγω της εκδίκασης της υπόθεσης.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.