Συνελήφθη το απόγευμα στο Περιστέρι ο γνωστός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος. Όπως έγινε γνωστό, ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου τον σταμάτησαν με το όχημά του, στο οποίο επέβαινε και μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι σύντροφός του.
Μόλις οι αστυνομικοί έκανα διασταύρωση των στοιχείων, διαπίστωσαν πως τόσο σε βάρος του παρουσιαστή, όσο όμως και σε βάρος της συντρόφου του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.
Όπως προέκυψε, ο παρουσιαστής είχε καταδικαστεί ερήμην του για δυσφήμιση, ενώ η γυναίκα που επέβαινε στο όχημα μαζί του για οικονομικές παραβάσεις.
Κανείς όμως από τους δύο δεν είχε εξοφλήσει το χρηματικό πρόστιμο της ποινής. Έτσι εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τα οποία και εκτελέστηκαν.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.