Η αστυνομία της Σικελίας συνέλαβε σήμερα 31 άτομα με κατηγορίες για μαφιόζικη και εγκληματική δράση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διακίνηση ναρκωτικών και απάτη σε βάρος του δημοσίου.
Παράλληλα, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι υποστήριζαν δίκτυο παράνομων στοιχημάτων, σε συνεργασία με επιχειρηματίες του τομέα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Τύπο, ο επιχειρηματίας Μπενεντέτο Μπάκι είχε στήσει δίκτυο με 700 παράνομα γραφεία στοιχημάτων σε όλη την Ιταλία, τα κέρδη του οποίου ξεπερνούσαν το 1 εκατ. ευρώ τον μήνα.
Η μαφία της Σικελίας είχε καταφέρει να παρεισδύσει και στην παράνομη αυτή δραστηριότητα, εξασφαλίζοντας, ουσιαστικά, το μονοπώλιο του τομέα.
Πηγή: Iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.