Συνελήφθη και δεύτερος αστυνομικός της Βουλής για ενδοοικογενειακη βία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η σύζυγός του κατήγγειλε τις πράξεις που γίνονταν το 2021.
Ο αστυνομικός βρίσκεται σε τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής και από το βράδυ του Σαββάτου είναι σε διαθεσιμότητα.
Στην 35χρονη σύζυγό του εγκαταστάθηκε η εφαρμογή «Panic Button» στο κινητό της τηλέφωνο, ενώ στην ερώτηση αν θα ήθελε να μεταφερθεί σε δομή εκείνη απάντησε αρνητικά.
Ο αστυνομικός έχει βγει σε διαθεσιμότητα με τη δικογραφία να βρίσκεται στη Βουλή.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.