Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 24χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω εντοπίσθηκε να εναποθέτει σε είσοδο πολυκατοικίας σακίδιο πλάτης και να προσπαθεί να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, οι οποίοι όμως κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Μετά από έλεγχο στο σακίδιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -48- πτυσσόμενα μαχαίρια.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
πηγή: protothema.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Μήπως ήταν Ισλαμιστής & τα όπλα αυτά θα τα μοίραζε & σε άλλους «δικούς» του? Όταν θα έρθουν τα πράγματα & καταστάσεις όπως καθορίζει το κοράνι, για να «δράσουν»…