Τραγική κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός 61χρονου με 69χρονο στο χωριό Μέδουσα, στον δήμο Μύκης, στην Ξάνθη.
Ο 61χρονος πήγε στο σπίτι του 69χρονου και κατά τη διάρκεια του καυγά τον χτύπησε με φτυάρι που κρατούσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ο δράστης συνελήφθη, ενώ η Αστυνομία διεξάγει προανάκριση για το περιστατικό.
*φωτογραφία αρχείου
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
