Συνελήφθη 27χρονος για τη ρίψη αντικειμένου στον Γκαρθία!

1 Min Read

Ένας 27χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία για τη ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία. 

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο νεαρός συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά την αποχώρηση των δύο ομάδων από το γήπεδο. Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, thestival.gr, ο 27χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία με αντίστοιχη πράξη μάλιστα. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί και πάλι από τις Αρχές για παράβαση του αθλητικού νόμου σε εκτός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά γιατί είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός αγωνιστικού χώρου κάνοντας χρήση εκτοξευτήρα τύπου στυλό.

πηγη-sportfm.gr

-Advertisement-
KATSIAVOS

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *