Συνελήφθη 26χρονος Λαμιωτης για την συμπλοκή στις Ράχες

Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Στα ίχνη ενός εκ των πέντε τραμπούκων που συμμετείχαν σε συμπλοκή με τραυματίες τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή των Ραχών προχώρησαν μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο νεαρός που συνελήφθη μετά τις περιγραφές που δόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ είχε κομβικό ρόλο στο επεισόδιο ενώ βάσει των ίδιων πληροφοριων έχει ταυτοποιηθεί ένας ακόμη νεαρός από την περιοχή μας για την συμμετοχή του στο επεισόδιο. Όσον αφορά τους άλλους τρεις που διαφεύγουν κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι από την Θεσσαλονίκη. Οι αναζητήσεις των αρχών συνεχίζονται ενώ πάντοτε είναι σε έρευνα και η σχέση του χθεσινού επεισοδίου με εκείνο που σημειώθηκε μια βδομάδα νωρίτερα στο Μαρίνι.

Τι συνέβη

Απίστευτες καταστάσεις σε περιοχές του δήμου Στυλίδας τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Μετά το Μαρίνι που είχαμε επεισόδιο το περασμένο Σάββατο με έναν 24χρονο τραυματια, τα ξημέρωματα της Κυριακής (11/08) είχαμε νέο επεισόδιο αυτή τη φορά στην περιοχή των Ραχών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής μία παρέα πέντε νεαρών συνεπλάκη γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα στην παραλία Ραχών με μία άλλη παρέα με αποτέλεσμα τραυματισμούς αφού οι πέντε οι οποίοι φέρεται να κατέβηκαν από αυτοκίνητο είχαν στην κατοχή τους σύμφωνα με τις καταγγελίες αντικείμενα για να προκαλέσουν τραυματισμο στα μέλη της άλλης παρέας.

Μετά την συμπλοκή και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τραυματίστηκαν 3 άτομα και ελαφρότερα και ένας γονιός. Οι δύο οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας και είναι εκτός κινδύνου μετά από μαχαιριές που φέρεται να δέχτηκαν με αιχμηρά αντικειμενο ενώ ο άλλος ενας τραυματίστηκε πιο ελαφρά. Ο 21χρονος μάλιστα χρειάστηκε να μεταφέρθει στο νοσοκομείο της Λάρισας μιας και υπήρχε τρύπημα στον πνεύμονα. Ο έτερος που τραυματίστηκε, ένας 18χρονος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ελέγχονται τα οπαδικα κίνητρα μιας και μέλη της άλλης παρέας που δέχτηκε επίθεση ανέφερε πως η πεντάδα έψαχνε καυγά ρωτώντας διάφορους τι ομάδα είναι.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ Στυλίδας το οποίο θα ελέγξει φυσικά και την σύνδεσιμότητα που μπορεί να είχε το χθεσινό επεισόδιο με αυτό τις περασμένης εβδομάδας στο Μαρίνι.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version