Ο Υπ. Περιφερειάρχης Κώστας Μαρκόπουλος επισκέφθηκε την Λαμία, όπου είχε συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και άλλους παράγοντες της πόλης και παρέστη στην εκδήλωση για τα “Διάκεια”, στην πλατεία Διάκου.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Σπερχειάδα, στην εκδήλωση για την 3η ανθοκομική έκθεση,όπου συνομίλησε με πολίτες, τον Δήμαρχο κ. Χατζή και τον Υπ. Δήμαρχο κ. Καραγιάννη.
Συνεχάρη την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σπερχειάδας κα Χατζή και τους συνεργάτες της για την εξαιρετική επιτυχία.




Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Λυπηθείτε μας ρε σεις. Μα οργωμα; Εν τω μεταξύ, άλλον συνεργάτη-υποψήφιο δεν έχει πλην του ΧΚ.;